PROEVERIJEN

Wij zijn gek op cocktails, maar zijn ook fijnproevers. Dat betekent dat wij verschillende proeverijen kunnen verzorgen.  Wil je genieten van een bierproeverij, whiskyproeverij of verschillende wijnen leren kennen? Wij verzorgen een uitgebreide proeverij. Dit kan voor de fun maar natuurlijk ook om extra kennis op te doen. Tijdens de proeverijen gaan we in op de oorsprong van het product, hoe het gemaakt wordt en de verschillende smaken.

Bier proeverij

BIERPROEVERIJ

Verdiep je in de wereld van het speciaal bier. Proef het verschil. Proost!
Prijs vanaf: €15,00 per persoon

Wijnproeverij

WIJNPROEVERIJ

Proef een aantal top wijnen in combinatie met lekkere hapjes. Op iedere gewenste locatie, leuk in combinatie met een etentje.
Prijs: €19,50 per persoon

Whiskyproeverij

WHISKYPROEVERIJ

Verdiepen in een regio of whiskysoort. Wij maken de grote keuze overzichtelijk met een gezellige en leerzame proeverij.
Prijs: €25,00 per persoon

proeverij sterke dranken

STERKE DRANK

Wil jij meer kennis opdoen over sterke dranken of likeuren? Gin-Tonic, jenever, rum proeverij of iets heel anders. Wij realiseren het!
Prijs vanaf: €25,00 per persoon

FIJNPROEVER WORDEN?

Ontwikkel je smakenkennis tijdens een leuke en leerzame proeverij. Kies een drank of product waar je meer van wilt weten, proeven maar!

De proeverij

Een proeverij kan op locatie georganiseerd worden en duurt 1,5 tot 2 uur. Je gaat proeven van een gewenst product. Tijdens het proeven worden verschillende varianten benadrukt. Wij verzorgen onder andere bier-, wijn-, whisky-, rum- en portproeverijen. Je krijgt 5 tot 8 verschillende glazen te proeven. Er wordt duidelijk uitleg gegeven over de smaken. Wij kunnen bij een proeverij lekkere hapjes leveren. Wij maken jullie uitje graag tot een succes.
Kosten proeverij vanaf €15,00 euro per persoon

Workshop bierbrouwen

Nog een stapje verder is onze bierbrouwworkshop. Naast het proeven gaan de deelnemers hun eigen bier brouwen. Alle aspecten van het brouwproces komen aan bod. Natuurlijk wordt er tijdens het bierbrouwen bier geproefd. Uiteindelijk ga je met een eigen gebrouwen biertje naar huis. Deze bierbrouwworkshop duurt 3-4 uur en is te boeken vanaf 10 personen.
Kosten bierbrouwworkshop vanaf 40 euro per persoon.

BARSTORIES