WAT WIJ DOEN

JP Cocktails staat voor kwaliteit, vers fruit en verse ingrediënten. Onze ingrediënten zijn met zorg geselecteerd. De sappen en siropen zijn met eigen recept bereid. Onze catering maakt indruk op jouw gasten. De cocktailworkshops van JP Cocktails zijn leerzaam en zijn 100% fun.

De cocktailworkshop en cocktailcatering verzorgen wij met passie voor het vak. Gastvrijheid en liefde voor het vak geven ons de drive iedereen keer op keer te verrassen. Wij kunnen overal in Nederland onze JP cocktails serveren. Flexibel, persoonlijk en leerzaam is onze manier van cocktail catering.

JP Cocktails is gevestigd in Deventer. Wij kunnen eenvoudig een workshoplocatie regelen in Deventer en omgeving. JP Cocktails helpt jullie graag verder.

JP Cocktails - heerlijke cocktails van kwaliteit.

Wij leveren cocktailpakketten voor ieder feest. Onze professionele cocktailbartenders nemen alle zorg uit handen.

Naast de mooie bar nemen wij ook alle materialen, dranken en ingrediënten mee. Wij kunnen voor iedereen door heel Nederland een cocktail serveren tijdens zijn feest. Met oog op kwaliteit en gastvrijheid verrassen wij graag iedereen met onze lekkere cocktails. Kijk eens naar ons overzicht met de lekkerste cocktails

BARSTORIES

Hier proosten wij graag op, samen met jou!