COCKTAIL WORKSHOP

De cocktail workshop is fun! Weet jij hoe een lekkere Woo Woo in elkaar zit?
Of heb je altijd al eens een Caipirinha willen maken?
Tijdens de cursus cocktails maken leer je op verschillende manieren cocktails te shaken.

Geniet met je vrienden of collega’s van het heerlijke resultaat. Erg gezellig en leerzaam. Je gaat naar huis met de lekkerste cocktailrecepten, zodat je er thuis nog eens van kan genieten. Deze workshop is beschikbaar vanaf 20 personen.

CURSUS COCKTAILS MAKEN

Leer zelf de heerlijkste cocktails maken tijdens de JP cocktail workshop. Gezelligheid en plezier gegarandeerd! 

De workshop duurt ongeveer 2 uur en kan overal in Nederland worden georganiseerd. Wij kunnen een workshopruimte voor u regelen en tevens voor lekkere hapjes zorgen. Wij regelen uw workshop van A tot Z en nemen alle benodigdheden mee, zodat jullie onbezorgd kunnen genieten van jullie uitje.

Kosten: vanaf 29,50 euro per persoon

Voor de cursus cocktails maken kan je zelf een aantal cocktails uitkiezen. Daarvoor hebben wij cocktailrecepten en tips online staan. Wil je meer weten over toonaangevende cocktailbarren, dan hebben we ook een lijst met top cocktailbars in Nederland en ver daar buiten online staan.

Wij helpen jullie graag bij het uitkiezen van drie lekkere cocktails voor jullie workshop. Het is belangrijk dat er verschillende smaken naar voren komen en dat er voor iedereen een passende cocktail bij zit. Vraag gerust een offerte aan dan nemen wij contact met jullie op.

De workshop is perfect te combineren met een etentje of leuk activiteit. Wij werken met verschillende partners samen voor een hele leuke dag. Kijk op de site van Wensink Events voor één van de mogelijkheden. Bij het maken van cocktails denken wij al snel aan een gezellige BBQ of invulling van een vrijgezellenfeest.

Kijk op onze vernieuwde site: BARSTORIES

Cocktailworkshop maak je eigen Pornstar Martini