COCKTAIL CATERING

Wil je cocktails serveren op jouw feest? Wij verzorgen graag jouw onvergetelijke cocktail party!
Met de JP cocktail catering realiseren wij een mooie cocktailbar met de lekkerste cocktails. Wij bieden een cocktail pakket op maat aan. Wij nemen alles mee, zodat er voor jou geen omkijken naar is.

Met oog voor kwaliteit en gastvrijheid verrassen wij graag iedereen met onze lekkere cocktails. Met onze cocktail catering kun je volop genieten van een leuk feest. Wij realiseren de lekkerste cocktails op jouw feest.

COCKTAIL PARTY

COCKTAIL CATERING – Wij maken met onze professionele uitstraling een heerlijke Mojito, Woo Woo, Green Coconut of een andere JP Cocktail voor al jouw gasten.

Cocktail pakket

De JP Cocktail pakketten:

Pakket vanaf 100 JP Cocktails: €825,00
Pakket vanaf 200 JP Cocktails: €1450,00
Pakket vanaf 300 JP Cocktails: €2050,00
Pakket vanaf 400 JP Cocktails: €2650,00

Extra cocktails buiten het pakket worden berekend tegen €6,00. De pakketten zijn inclusief cocktailbar, professionele JP cocktailbartender, drank, frisdrank, fruit, cocktailgereedschappen, materialen, glaswerk, rietjes en servetjes. De pakketten zijn exclusief BTW.

Zoek je favoriete cocktails uit die jij graag aan de bar wilt drinken. In ons overzicht met recepten hebben we een groot aantal voorbeelden staan. Natuurlijk maken wij ook heel veel cocktails die niet in het overzicht worden genoemd.

Kijk op onze nieuwe website van BARSTORIES voor nog meer mogelijkheden.

Cocktailcatering JP Cocktails