Deze cocktail is afkomstig uit Barcelona en bekend van de market bij Playa de Cateluna. In Spanje is het belangrijk dat echte cocktails worden gemaakt van vers fruit.
Benodigdheden:
- Longdrinkglas
- Mudler
- Schenkdop/barmaatje
- Barspoon
- IJs
- Shaker
- Rietjes
Ingrediënten:
- 30 ml Eristoff Vodka
- 15 ml passievruchten likeur
- 80 ml cranberrysap
- Halve kiwi
- 3 eetlepels watermeloen
- 1 barspoon passievrucht
Bereidingswijze:
Neem een longdrink glas en vul deze voor de helft met watermeloen en een kwart kiwi, muddle stevig. Vul de shaker met ijs en schenk uit: Eristoff Vodka, passievruchtenlikeur, cranberrysap.
Voeg daarbij 1 barspoon passievrucht en schud het stevig in de shaker.
Vul het glas met geschaafd ijs en schenk de shaker uit.
Goed roeren en mogelijk bijvullen met ijs.