Deze cocktail is afkomstig uit Barcelona en bekend van de market bij Playa de Cateluna. In Spanje is het belangrijk dat echte cocktails worden gemaakt van vers fruit.

Benodigdheden:

  • Longdrinkglas
  • Mudler
  • Schenkdop/barmaatje
  • Barspoon
  • IJs
  • Shaker
  • Rietjes


Ingrediënten:

  • 30 ml Eristoff Vodka
  • 15 ml passievruchten likeur
  • 80 ml cranberrysap
  • Halve kiwi
  • 3 eetlepels watermeloen
  • 1 barspoon passievrucht

Bereidingswijze:
Neem een longdrink glas en vul deze voor de helft met watermeloen en een kwart kiwi, muddle stevig. Vul de shaker met ijs en schenk uit: Eristoff Vodka, passievruchtenlikeur, cranberrysap.

Voeg daarbij 1 barspoon passievrucht en schud het stevig in de shaker.
Vul het glas met geschaafd ijs en schenk de shaker uit.

Goed roeren en mogelijk bijvullen met ijs.