Paulus Benedictus

Smaakvol en vol overtuiging is de Paulus Benedictus. Een heerlijk fruitige cocktail met rum, D.O.M. Benedictine en tijm. Geniet van deze afzakker na het eten of na de koffie.

Benodigdheden:

  • Rockglas
  • IJs
  • Strainer
  • Shaker
  • citruspers
  • Schenkdop/barmaatje

Ingrediënten:

  • 10 ml honingsiroop
  • 10 ml D.O.M. Benedictine
  • 20 ml citroensap
  • 50 ml donkere rum
  • 1 dash angostura bitters
  • 1 takje tijm

Bereidingswijze:

Vul de shaker met de honingsiroop, D.O.M. Benedictine, donkere rum en angosture bitters. Voeg goed wat ijsklontjes toe. Pers een halve citroen uit in de shaker en voeg een takje tijm toe. Sluit de shaker en shake stevig. Vul het glas met ijs en strain de cocktail in het glas. Garneer met een tijm takje en een citroenwheel.

By | 2017-03-23T12:48:51+00:00 maart 23rd, 2017|Cocktails, JP Specials, Rumcocktails|0 Comments