Cooler Shaker

Deze cocktail is afkomstig uit Barcelona en bekend van de market bij Playa de Cateluna. In Spanje is het belangrijk dat echte cocktails worden gemaakt van vers fruit.

Benodigdheden:

  • Longdrinkglas
  • Mudler
  • Schenkdop/barmaatje
  • Barspoon
  • IJs
  • Shaker
  • Rietjes


Ingrediënten:

  • 30 ml Eristoff Vodka
  • 15 ml passievruchten likeur
  • 80 ml cranberrysap
  • Halve kiwi
  • 3 eetlepels watermeloen
  • 1 barspoon passievrucht

Bereidingswijze:
Neem een longdrink glas en vul deze voor de helft met watermeloen en een kwart kiwi, muddle stevig. Vul de shaker met ijs en schenk uit: Eristoff Vodka, passievruchtenlikeur, cranberrysap.

Voeg daarbij 1 barspoon passievrucht en schud het stevig in de shaker.
Vul het glas met geschaafd ijs en schenk de shaker uit.

Goed roeren en mogelijk bijvullen met ijs.

By | 2017-03-13T16:41:51+00:00 februari 24th, 2017|Cocktails, JP Specials, Wodkacocktails|0 Comments