Butterscotch Sour

De Butterscotch Sour is een variant sour familie net als de Whisky Sour.
Deze cocktail stopt de Butterscotch in een verfrissend jasje.

Benodigdheden:

  • Shaker
  • IJs
  • Strainer
  • Schenkdop/barmaatje
  • Whiskyglas

Ingrediënten:

  • 30 ml donkere rum
  • 30 ml Butterscotch
  • Sap van een hele citroen
  • eiwit van 1 ei
  • 1 dash angostura bitters

Bereidingswijze:
Vul de shaker met Butterscots en dondere rum.
Pers de citroen uit boven de shaker en voeg het eiwit en de angostura bitters toe.
Shake krachtig zodat het eiwit gaat schuimen.

Open de shaker voeg het ijs toe. Shake tot de shaker koud is.
Vul het glas met ijs en strain de shaker uit in het glas.
Garneer het glas met een citroenschijf.

By | 2017-03-13T16:27:31+00:00 februari 24th, 2017|Classics, Cocktails, JP Specials, Rumcocktails|0 Comments